Activitate APMGS

Notificare APMGS cu privire la starea pasajului Pipera-Tunari

In urma unei situatii de risc aduse la cunostinta APMGS  de catre societatea civila amnotificat Primaria sector 2 sa ne indice sau să ne confirme:
1. Masurile imediate de remediere care sunt intreprinse in vederea asigurarii nivelului de siguranta structurala necesar in exploatare;
2. Existenta unui plan de intretinere adaptat si specific vulnerabilitatilor si nivelului de incarcare Pasajului Pipera-Tunari;
3. Implementarea unui program complex de monitorizare structurala in exploatare considerand starea tehnica actuala.

Podul de pe DN15B, loc. Petru Vodă, județul Neamț

Luni, 1 august 2022, o gaură de 3 metri lungime și aproape un metru lățime a apărut la podul de pe DN15B, în localitatea Petru Vodă din județul Neamț. Zona a fost semnalizată, iar traficul a fost întrerupt, la fața locului fiind mobilizată echipa  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași care au stabilit cauza apariției craterului de pe podul de la Petru Vodă, județul Neamț.  Experții au tras concluzia că de vina ar fi camioanele supraîncărcate care au trecut pe podul vechi de zeci de ani, ce nu a fost reabilitat niciodată!

APMGS, ca urmare a informațiilor aparute in presa (link) a notificat DRDP Iasi solicitând informații suplimentare despre expertiză și soluțiile găsite pentru remedierea situației.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular