Presa

Trebuie ”intervenit repede” la pasajul Obor, la pasajul Lujerul şi la podul Băneasa, afirmă primarul Capitalei după expertize: „Nu este un pericol să cadă, dar trebuie să intervenim, ne spun toate normativele”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 28 de expertize realizate la podurile şi pasajele din Capitală au fost finalizate, iar în cazul a trei astfel de construcţii – la pasajul de la Obor, la pasajul Lujerul şi la podul Băneasa – trebuie ”intervenit repede”. Edilul precizează că nu există risc de prăbuşire în astfel de cazuri, dar că normativele prevăd că este nevoie de intervenţii de reabilitare, transmite News.ro.

”S-au finalizat 28 de expertize, am zis să le facem pe toate, ca să ştim cum stăm, şi avem probleme şi trebuie să acţionăm de urgenţă – asta înseamnă cam un an, un an şi jumătate – la pasajul de la Obor, la pasajul Lujerul şi la podul Băneasa, podul care este pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, cel care traversează lacul. Acolo trebuie să intervenim repede. Nu este un pericol să cadă, dar trebuie să intervenim, ne spun toate normativele”, a declarat Nicuşor Dan, joi seară, la TVR Info.

Citește articolul complet la: https://www.g4media.ro/trebuie-intervenit-repede-la-pasajul-obor-la-pasajul-lujerul-si-la-podul-baneasa-afirma-primarul-capitalei-dupa-expertize-nu-este-un-pericol-sa-cada-dar-trebuie-sa-intervenim.html

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane