Presa

Surpare de carosabil pe DN 7 Valea Oltului lângă Boița, în județul Sibiu. Drumarii montează semafoare și încep reparații în regim de urgență

alunecare-dn-7-surpare-sibiu-lazaret_500_281

O surpare de carosabil s-a produs duminică dimineață lângă Boița pe DN 7 Valea Oltului în județul Sibiu, anunță Regionala de Drumuri și Poduri Brașov care administrează acest sector de drum. Surparea s-a produs la km. 246 pe tronsonul unde constructorul Strabag din Austria are contract de consolidare, iar lucrările de reparații vor începe în regim de urgență și se va monta un semafor : ,,Pe DN 7, între localitățile Lazaret și Boița, în județul Sibiu, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului.

Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.

Surpările sunt cauzate de ploile abundente din ultima perioadă care au provocat acumulări mari de apa în sol. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona restricționată și să respectați semnalizarea temporară din zonă !”- anunțul DRDP Brașov.

Și Poliția Rutieră a anunțat restricția de la Boița : ,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lăzăret și Boița (jud. Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+700 și 246+900, traficul a fost restricționat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Circulația va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru.”

Tot duminică dimineață, la Câineni (km. 228)  în județul Vâlcea traficul a fost restricționat din cauza arborilor căzuți pe carosabil.

Citeste articolul coplet la: https://economedia.ro

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane