Presa

Podul peste Dunăre de la Brăila are deja primele probleme: „Asfaltul s-a lăsat și a fugit”

Deschis circulației de numai o lună, podul peste Dunăre de la Brăila are deja și primele probleme. Pe toată lungimea lui, asfaltul s-a umplut de denivelări. Șoferii sunt nemulțumiți, însă autoritățile susțin că denivelările au apărut tocmai din vina celor care nu respectă restricțiile de tonaj.

 „Asfaltul s-a lăsat și a fugit”

Imaginile au fost filmate de un șofer nemulțumit. Acesta susține că inclusiv betonul de la intrarea pe pod este cu denivelări. „Aici asfaltul este lăsat și este fugit, este refulat încoace, din cauza greutății. Deci nu este marcajul fugit. A fugit cu tot cu asfalt. Și asta este peste tot, unde se vede așa, este de la refularea asfaltului”, spune bărbatul. Autoritățile susțin că problemele ar fi apărut tocmai din cauza șoferilor, pentru că nu au respectat restricțiile de tonaj, din zilele cu temperaturi caniculare. Și au dat asigurări că vor fi remediate de către constructor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-podul-peste-dunare-de-la-braila-are-deja-primele-probleme-asfaltul-s-a-lasat-si-a-fugit-2461983

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane