Presă

Mircea Afrasinei, UGR: Profesia de geodez are ca baza precizia si responsabilitatea

08_11_proiectare_ugrFinalizarea si aprobarea legii geodezului, identificarea modalitatilor de accelerare a realizarii lucrarilor de cadastru si inregistrare sistematica, precum si punerea in valoare a profesiei reprezinta principalele obiective ale Uniunii Geodezilor din Romania (UGR), organizatia ce reprezinta interesele specialistilor in geodezie, topografie, cadastru, fotogrammetrie, cartografie si topografie miniera.

Inca de la infiintarea sa, in anul 1990, UGR s-a constituit ca un forum in care solutiile profesionistilor la provocarile aparute in domeniile in care activeaza sa poata fi mai bine reprezentate si rezolvate spre beneficiul intregii societati. In acest moment, organizatia este reprezentata in toata tara, prin intermediul a 28 de filiale judetene si alte trei in Bucuresti, in timp ce numarul total al membrilor cotizanti a ajuns la 789 de persoane. In fruntea UGR se va afla, in perioada 2022-2026, ing. Mircea Afrasinei, ales la conducerea organizatiei dupa opt ani in care fost vicepresedinte UGR si 26 de ani de presedinte al Filialei Neamt. Absolvent al Universitatii Tehnice din Petrosani, specializarea topografie miniera, si al studiilor postuniversitare de "Tehnici si tehnologii moderne in lucrarile de topografie si cadastru" din cadrul Universitatii 1 Decembrie 1918, din Alba Iulia, Mircea Afrasinei are o experienta de peste trei decenii in domeniul geodeziei.

Interviul cu Mircea Afrasinei, presedintele UGR si al Filialei Neamt a UGR, specialist cu o experienta profesionala de peste 30 de ani in domeniul geodeziei il puteti citi la: https://www.agendaconstructiilor.ro/files/arhitectura-proiectare/mircea-afrasinei-ugr-profesia-de-geodez-are-ca-baza-precizia-si-responsabilitatea.html

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane