Noutăți

Sesiunea de instruire profesională: contract „Supervizare Reabilitare DN6 Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132 + 435 – km 185+230 - Relicitare”, partea a doua

Vineri, 17 noiembrie, a avut loc a doua sesiune de instruire profesională cu specialiștii din cadrul proiectului „Supervizare reabilitare DN6 Alexandria – Craiova, Lot 2: km135+435 – km 182+230 – Relicitare”

unde am prezentat informații prețioase despre:

► Monitorizarea structurală și geotehnică (Urmărirea comportării în timp a infrastructurii) Definiție. Scop. Obiective. Legislație. Standarde.
► Cerințe actuale în documentațiile tehnice ale proiectelor de infrastructură
► Rolul SHM (Structural Health Monitoring. STATE OF THE ART si noi perspective
► Instrumentație de monitorizare tradițională și inovatoare. Concepte și aplicații
► Monitorizarea prin InSAR. Cerințe actuale in Ghid elaborare SF. Aplicații.
 

curs-sesiune-2

Mulţumesc invitaţiei venite din partea companiei Septembrie Consulting SRL pentru oportunitatea oferită de a contribui cu know-how-ul de care dispunem și cu informaţii suport despre diverse tipuri de soluții digitale dedicate urmăririi comportării construcțiilor în timp, pentru a avea o infrastructură rezilientă, durabilă, sigură și corect întreținută.
Mulțumesc tuturor celor prezenți și sperăm să punem în practică, pe termen lung, cât mai multe dintre cele discutate în cadrul celor două sesiuni.

 

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane