Noutăți

Îi urăm bun venit în echipa APMGS domnului Constantin VLADEANU

Îi urăm bun venit în echipa APMGS domnului Constantin VLADEANU!

Mulțumim pentru decizia de a se alătura și de a susține activitatea asociației APMGS!

vladeanuDomnul Constantin VLADEANU, inginer specializat în Drumuri şi Poduri, are o experienţă de peste 10 ani în domeniul pregătirii proiectelor de infrastructură rutieră și în implementarea contractelor de servicii și lucrări aferente activităților de întreținere periodică, reabilitare, înlocuire lucrări de artă și lucrări de consolidare.

"Monitorizarea structurală în România nu este atât de dezvoltată pe cât ar trebui. Conştientizarea importanţei acestor lucrări de către cei implicaţi în realizarea proiectelor (în special beneficiari şi proiectanţi) ar trebui să fie o acţiune prioritară pentru asociaţie. Nu întotdeauna un beneficiar poate conştientiza necesitatea sau beneficiile monitorizării pentru proiecte, situaţie în care proiectantul este cel care trebuie să prezinte beneficiile și riscurile la care se expune în cazul în care aceste lucrări nu sunt executate.

Proiectarea are un rol extrem de important. Este o etapă cheie în realizarea unui obiectiv. Cea mai bună metodă de conştientizare este prezentarea unor situaţii de risc care au condus la accidente tehnice în lipsa monitorizării, prin comparaţie cu cele care au fost monitorizate şi semnalate în faze incipiente, preventiv.(poduri cu probleme structurale, alunecări de teren, accidente în timpul execuţiei, etc.). Necesitatea monitorizării structurale trebuie introdusă inclusiv în cadrul cursurilor predate în cadrul Universităţilor Tehnice.", a declarat ing. Constantin VLADEANU

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane