Noutăți

APMGS este membru activ în Coaliţia România Sustenabila (CRS)

APMGS este membru activ în Coaliţia România Sustenabila (CRS)

Coaliţia România Sustenabila (CRS) este o iniţiativă privată, apolitică, înfiinţată de Ambasada Sustenabilităţii în România ca urmare a planului de implementare şi monitorizare a Strategiei Naţionale de Dezvoltare Durabilă. CRS înseamnă Dialog şi Colaborare între autorităţi publice, mediu de afaceri, societate civilă şi lideri de opinie. Rezultatul: proiecte integrate, ce vor contribui la dezvoltarea sustenabila a României.


"Abordarea sustenabilității a fuzionat mult în ultimii ani în procedurile de proiectare inginerească pentru a obține sisteme optime, inteligente, fiabile şi sustenabile. Materialele inovatoare durabile sunt considerate şi folosite din ce în ce mai mult în raport cu materialele de construcție convenționale datorită impactului lor mai mic asupra mediului care poate conserva resursele naturale. Industria monitorizării structurale şi geotehnice a propus diferite mecanisme pentru a realiza sisteme durabile. Unele dintre acestea sunt sistemele inteligente, materialele inteligente, rețelele de senzori fără fir, conservarea patrimoniului cultural istoric, prelungirea duratei de viaţă a infrastructurii de transport existente.

Aderarea APMGS la Coaliţia România Sustenabila e firească considerând că monitorizare structurală şi geotehnică contribuie la obiectivele de sustenabilitate prin prelungirea duratei de viaţă a patrimoniului existent şi operarea acestuia în cel mai sustenabil, performant şi sigur mod posibil.", Mariana Garștea, Președinte APMGS

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane