Noutăți

Conferința Dunăreană-Europeană de Inginerie Geotehnică, București, 7-10 iunie 2023

17decde-mariana_garstea Mariana Garstea, președinte APMGS, participă în perioada 7 – 9 iunie 2023 la Conferința Dunăreană-Europeană de Inginerie Geotehnică ce se desfășoară la București.

17DECGE propune subiecte interesante și diverse sub tema generală a conferinței, a sesiunilor plenare și de discuții, precum și o expoziție tehnică. Tema de anul acesta a conferinței este Ingineria Geotehnică Europeană – Unitate și diversitate, adică reunirea țărilor europene de lângă Dunăre, fiecare cu specificul său și găsirea modului de a avea practici unificate în context european. Obiectivele generale sunt diseminarea cunoștințelor și practicilor naționale către toate părțile interesate din domeniu, abordarea atât a temelor de cercetare, cât și a celor practice, dar și a celor transdisciplinare și de a asigura un forum de discuție pentru toți.

 Pentru mai multe informații despre activitatea #APMGS în domeniul #monitorizării #geotehnice, vă invităm să ne vizitați la standul Sixense Romania, unde stăm la dispoziție tuturor profesioniștilor și factorilor de decizie care vor să afle mai multe despre cele mai noi soluții și metode de monitorizare geotehnică.

 Mai multe detalii despre eveniment https://17decge.ro

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane