Noutăți

APMGS susţine ca partener conferința „Bucharest Leaders’ Summit: The future is Now. Perspectives of the aftermath”, 11-29 mai 2023, București.

Pentru că APMGS promovează, coordonează şi integrează toate eforturile pentru o mai bună dezvoltare și aplicare a tehnicilor de monitorizare structurală și geotehnică în vederea îmbunătăţirii calităţii mediului construit în România, APMGS susţine ca partener conferința „Bucharest Leaders’ Summit: The future is Now. Perspectives of the aftermath” ce va avea loc în perioada 11-29 mai 2023 la București.


apmgsEvenimentul este organizat, în parteneriat cu Senatul României, de MediaUno Media Group, Institutul Național de Statistică din România, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a Guvernului României și Asociația MediaUno. Conferința va reuni actori politici și de afaceri cheie din România, Uniunea Europeană și de peste mări, reprezentanți ai organizațiilor internaționale de top, analiști și experți, reprezentanți ai presei și ai societății civile.

 „Bucharest Leaders’ Summit: The future is Now. Perspectives of the aftermath” va ridica cele mai stringente probleme ale momentului, încercând în același timp să găsească soluții la acestea. Printre subiectele de interes ce vor fi dezbatute în cadrul evenimentului se numără și teme cu privire la: construcţii & infrastructură, dezvoltare durabilă, transport, digitalizare și mediu.

Detalii suplimentare, agendă eveniment și înscrieri la:  https://lnkd.in/dvfA6FuD

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane