Evenimente

Meetings Business Hydro, Grenoble, ediția a VII-a, 10-11 octombrie

Meetings Business Hydro, Grenoble, ediția a VII-a, 10-11 octombrie

În 2016, sub impulsul câtorva lideri de afaceri din VSE și IMM-uri și din Métropole de Grenoble, au fost organizate primele întâlniri de afaceri Hydro cu aproximativ zece expozanți, sub acoperișul Camerei de Comerț și al

industriei de la Grenoble.

Acestea se confruntă cu un succes tot mai mare și migrează rapid către World Trade Center cu 40, 70, apoi 100 de expozanți și 800 de vizitatori în 2021.

2022: Ediția a VII-a – semn al destinului? – Meetings Business Hydro are loc anul acesta pe un nou loc emblematic din Grenoble, site-ul Alpexpo, mai extins, mai apropiat de așteptările și nevoile expozanților.
Intră astfel într-o nouă eră: cea a creșterii dinamice, în centrul noilor provocări energetice, mixul electric.

Multe inovații au fost inventate pentru dvs., mai ales:

– Extinderea sferei noastre de expunere la hibridizare cu oferta dumneavoastră completă și foarte largă specializată în Hidroelectricitate, completată de un spațiu rezervat companiilor specializate în solar fotovoltaic și biomasă; – Business Hydro Experts Village, permițându-vă să întâlniți clienți în cadrul întâlnirilor B2B, va fi reînnoit, pe un program de înscriere accesibil pe web și încă rezervat doar expozanților;
– Etichetarea Reuniunilor ca parte a operațiunii „GRENOBLE European Green Capital” este în concordanță cu poziționarea Hidroelectricității, prima energie verde și ambiția de a se poziționa în centrul dezvoltării durabile.

Și, firește, în aceste două zile de expoziție, veți avea ocazia să participați la numeroase conferințe și sesiuni plenare pe tema „Implementarea mixului de energie electrică 100% regenerabilă care combină hidroelectricitate, solar și biomasă” și, în final, să descoperiți „Cartea Albă”. ” Volumul 3, lucrare de referință privind hidroelectricitatea viitorului.

Fiți siguri că vom putea păstra spiritul de convivialitate, în inima ADN-ului HYDRO 21, pe tot parcursul evenimentului, și în special în timpul serii Expozanților / VIP Cocktail din 10 octombrie și al prânzului Bufet -11 octombrie.

Mai multe detalii despre eveniment https://www.hydro21.org/business-hydro-7emes-rencontres-business-hydro/

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular